x
X

Cut folija za izloge

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Montaža

  • *mm
  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Najpostojanija vrsta reklamiranja
  • Vrhunski kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Cut folija za izloge

Cut (kater) folija za izloge je jedan od najzastupljenijih vidova reklame za izlog, a najčešći vid njene upotrebe jeste lepljenje folije na izloge s informacijama na vratima, poput radnog vremena, naziva firme i ostalih podataka, kao i neke jednostavnije konturne grafike koje se prožimaju preko izloga. Ovo je jedna od najpostojanijih vrsta reklamiranja. Zbog širine svoje upotrebe i primenjivosti, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i mogućnost lepljenja cut neprovidne folije na izloge, kao usluge brendiranja izloga, koje su u našoj ponudi. Najčešće je u pitanju izrada reklama za izlog, koje pored imena organizacije ili ispostave, sadrže logotip same firme ili neki šablon, konturu ili šaru koja je prepoznatljiva korisnicima. Najzanimljivije je upravo to da zbog materijala i mašina na kojima se izrađuju, mogu da se izrežu kompjuterski na sitne delove i u obliku po potrebi klijenta. Važno je naglasiti da se na ovoj foliji ne štampa, već se ona reže u slova, oblike, brojeve i slično, u zavisnosti od želje klijenta, i tako izrezana, lepi na izlog. Štampanje reklame za izlog se, tako, bira da bude u jednoj od prethodno pripremljenih boja iz naše palete, i najčešće predstavlja sitno rezana slova koja se lepe na izlog, ali i druge oblike, ali retko kad prekriva veći deo izloga. Pripremu štampe za izlog obavićemo kao tim – naši dizajneri su vrhunski profesionalci i mogu Vam pomoći ukoliko niste sasvim sigurni kako da određene detalje pomoću cut folije predstaviite na najbolji mogući način, ne kvareći Vašu prvobitnu zamisao. Krajnji efekat koji postižete kod Vaših klijenata i kupaca najviše zavisi od kvaliteta grafičkog rešenja, odnosno od same pripreme fajlova za štampu, ali i rasporeda elemenata, odnosno kompoziciji ukupne slike u ravni, u ovom slučaju, izloga. Skidanje folije sa izloga, ukoliko je to bilo privremeno rešenje za izložbeni prostor, ili se, na primer, selite, možete izvršiti lako, pomoću jednostavne alatke koju ćemo Vam dati, ili nas pozovite da obavimo skidanje folije i čišćenje izloga bez ogrebotina i fleka.

  • Folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90