x
X

Digitalna crno bela štampa

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 80-100 gr.papiri
  • Povoljne cene
  • Vrhunski kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Digitalna crno bela štampa

Digitalnu štampu u crno belom formatu radimo na papirima od 80 do 100 grama Ricoh mašinama poslednje generacije u našoj savremeno opremljenoj laboratoriji. Digitalnu štampu Beogradu u našem All In One Copy Centru, vršimo po povoljnim cenama, a zahvaljujući pomenutoj tehnologiji poslednje generacije, i u vrlo kratkom roku. Vrhunski kvalitet se u našem centru podrazumeva, tim pre što godinama ulažemo u sve neophodne resurse – od vrhunske tehničke opremljenosti do stručnosti zaposlenih, tako da smo uspeli u nameri da rezultat bude adekvatan našem zalaganju i naporima. Obostranu štampu radimo u jednom prolazu, a u mogućnosti smo da svojim kapacitetima odštampamo i do 30 000 stranica u jednom satu. Štampamo na svim formatima papira, od standardnih ISO formata do A5, A4 i A3. Ove vrste papira su idealne za štampu velikih tiraža, a pri tom ostaje vrhunski kvalitet izrade. Kad je u pitanju digitalna štampa u Beogradu, cenovnik je vrlo detaljno napisan i postavljen na naš sajt. Digitalna štampa Copy Centra je poznata u široj okolini, po izuzetnom kvalitetu i brzini usluge, a i povoljnim cenama na velike količine, u šta se možete uveriti na sajtu All In One Copy Centra. Koričenje kao opcija moguće je kao: plastično, žičano, meko, tvrdo, ali i heftanje. Ova vrsta izrade primenjuje se i za digitalnu štampu knjiga, u Beogradu i okolini poznatoj kao najpovoljnijoj. Neka naša štamparija za digitalnu crno belu štampu učini ono što i ona za Vas – pomogne Vam da Vaš proizvod bude urađen u rekordnom roku i da uvek budete prepoznatljivi po kvalitetu. Odlično razumemo koliko je važna brižljiva grafička priprema za digitalnu štampu svakog proizvoda u našem asortimanu, i svakom posvećujemo posebnu pažnju. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Neke od njihovih ideja vezanih za specifičnu namenu Vašeg proizvoda, na primer, digitalna štampa fotografija, će Vam se sigurno veoma dojmiti. Potrudićemo se da Vaše ideje pretvorimo u delo; kvalitetno, povoljno i u najbržem mogućem roku. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate, putem kontakt detalja koji su jasno vidljivi na našem sajtu.

  • Papir 80 grama

    Fabriano papir za crno belu digitalnu štampu, papir visokog kvaliteta i beline težine 80 grama.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90