x
X

Digitalna kolor štampa

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna štampa
  • Brza izrada

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Digitalna štampa u boji

Istraživanja tržišta su potvrdila da ljudi čak u 80% situacija bolje opažaju objekte koji su u boji nego one koji su crni-beli, te je i naša preporuka klijentu da se uvek odluči, osim u retkim specifičnim prilikama, za opciju štampanja u boji. Digitalnu kolor štampu na Xerox mašinama najnovije generacije radimo u našoj savremeno opremljenoj laboratoriji. Digitalnu štampu Beogradu u našem All In One Copy Centru, vršimo po povoljnim cenama, a zahvaljujući pomenutoj tehnologiji poslednje generacije, i u vrlo kratkom roku. Vrhunski kvalitet se podrazumeva, tim pre što godinama ulažemo u sve potrebne resurse – od tehničkih do ljudskih, pa je i rezultat adekvatan našem trudu i naporima. U ponudi imamo papire od 80 grama do 300 grama (najčešće se korisnici odlučuju za papir debljine 170gr ili 300gr), i to satin, polu sjajni. Ova vrsta papira je idealna za štampu manjih tiraža vrhunskog kvaliteta izrade. Pogodnost im je što imaju automatski sistem dorade koji može da savija, buši i obrađuje materijal, u formu koju klijent želi. Kad je u pitanju digitalna štampa u Beogradu, cenovnik je vrlo detaljno napisan i postavljen na naš sajt. Digitalna štampa Copy Centra je poznata u široj okolini, po izuzetnom kvalitetu i brzini usluge, a i povoljnim cenama na velike količine, u šta se možete uveriti na sajtu All In One Copy Centra. Štampanje vršimo u formatima A3 i A4, a koričenje kao opcija moguće je kao: plastično, žičano, meko, tvrdo, ali i heftanje. Ova vrsta izrade primenjuje se i za digitalnu štampu knjiga, u Beogradu i okolini poznatoj kao najpovoljnija. Neka naša štamparija za digitalnu štampu učini ono što i ona za Vas – pomogne Vam da izgradite jak vizuelni identitet i uvek budete prepoznatljivi po kvalitetu. Odlično razumemo koliko je važna brižljiva grafička priprema za digitalnu štampu u boji, svakog proizvoda u našem asortimanu, i svakom prilazimo s posebnom pažnjom. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Neke od njihovih ideja vezanih za specifičnu namenu Vašeg proizvoda, na primer, digitalna štampa fotografija, će Vas verovatno oduševiti. Potrudićemo se da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost; kvalitetno, povoljno i u najbržem mogućem roku. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate.

  • Fabriano 80 grama

    Fabriano papir od 80 grama, idealna za štampu osnovnik kolornih kompozicija u kojima nema previše nanosa boje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90