x
X

3D Stikeri

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV
 • Glatki na dodir
 • 3D oblikovani
 • Po vašem obliku

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Digitalna štampa i izlivanje stikera

3D stikeri izrađeni u našoj štampariji u Beogradu su posebna vrsta 3D nalepnica isečenih u željenom obliku, a potom prekrivenih slojem bezbojne smole, koji će na originalan način istaći Vaš logotip. Efekat zaobljenog sočiva je ono što 3D stikere čini toliko atraktivnim za njegove korisnike. Pored njihove originalnosti i atraktivnosti, odlikuje ih i izuzetna izdržljivost i otpornost na grebanje, različite temperature i vodu, te se mogu koristiti kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju upotrebu, što im povećava ionako višestruku namenu. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaši 3D stikeri će zadržati svoj prvobitan izgled, bez promene boje i oblika, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Kod izrade 3D nalepnica izbor boja je neograničen, a naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite. Naš obučeni tim dizajnera Vam može pomoći i oko same ideje ukoliko niste do kraja sigurni koji je krajnji efekat koji želite da postignete. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Neke od njihovih ideja za originalne stikere i nalepnice specijalnih namena će Vas verovatno oduševiti. U štampariji, za stikere ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate.Cena štampanja stikera, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i samih materijala. Glazirana površina nalepnice je ono što će sačuvati njen originalni kvalitet i sjaj.

 • Vrsta folije za 3D stikere

  Za štampu 3D stikera koristimo Avery folije koje su se najbolje pokazale pri procesa izlivanja smole na stikere.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90