x
X

Blokovi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Efektivni
  • Brzi za izradu
  • Po vašoj želji

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampani blokovi

Reklamni blokovi su deo savremenog poslovanja i nenametljivog, ali neophodnog marketinga bez kog ne može da se zamisli savremena poslovna komunikacija. Štampa blokova u našoj štampariji u Beogradu vrši se u tri standardne veličine A4, A5 i A6 formatu,ali ukoliko postoji potreba klijenta za specifičnim dimenzijama, mi ćemo mu to rado omogućiti. Unutrašnje strane reklamnih blokova mogu biti prazne, da imaju unutrašnji obrazac s linijama ili kvadratima. Na koricama blokova može da se nalazi slika, motiv, logo ili natpis po želji, a klijent sam u štampariji bira motive, boje, veličinu ili font slova. Povez se nakon štampe vrši žičanom ili plastičnom spiralom ili toplim binderom, tj. lepljenjem. Danas su poslovni materijali postali standardni promotivni deo svake kompanije i svakog poslovanja. Poslovni materijali su tu da promovišu Vaš brend i da Vas, preko brenda, postave u krug najboljih preduzetnika. Od poslovnih pisama, memoranduma, uniformi, pa sve do profesionalnog izgleda i materijala koji se koriste, sve to čini deo jednog brenda, Vašeg brenda. Blok za beleške je danas postao neophodno sredstvo kada želimo da se postaramo da nešto zabeležimo ili zapamtimo, i kancelarijsko okruženje ne može se zamisliti bez njih. Ukoliko predmet kao što je blokčić za beleške učinite personalizovanim, uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Ukoliko blokčić za beleške mora imati poseban i zahtevan dizajn i verujete da Vam mi možemo pomoći u tome, onda prepustite Vašu viziju našem timu dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Neka naša štamparija za blokove učini ono što i oni za Vaše poslovanje – pomognu da izgradite brend i uvek budete profesionalni i dobro organizovani.

  • Papir 130 grama

  • Papir 80 grama

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90