x
X

Bookmarks

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • 300 gr.karton
  • Veliki izbor oblika
  • Originalni kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Bookmarks

Bookmarkere ili obeleživače izrađujemo od 300-gramskog kartona, zatim ih plastificiramo, a potom ih sečemo uželjenu dimenziju. Njihova sveprisutnost je tolika da ih možemo porediti s magnetima, jer ih i turisti često kupuju kao suvenir. Takođe, nijedna ozbiljna knjižara ne može sebi da dopusti da ih nema u svojoj ponudi. Zbog velike potražnje za njima, mi u All In One Copy Centru u Beogradu ih izrađujemo u željenoj dimenziji po zahtevu, u veoma kratkom roku, jer je organizacija poslovanja takva da podrazumeva visoku produktivnost. Naš mašinski park: Xerox, Roland, Ricoh i Hewlett Packard omogućava realizaciju štampe bookmarkera u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će Vaši digitalno štampani bookmarkeri ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija, kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko nam poklonite svoje poverenje. U potpunosti nam je jasno koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade, tim pre što oni treba da budu dugotrajni i prepoznatljivi Vašim klijentima. Štampanje obeleživačase vrši najsavremenijim metodama za štampu, na najboljim materijalima. Kvalitetna štampa je ono što će sačuvati originalni kvalitet i sjaj Vašeg obeleživača stranica. Cenu bookmarkera najčešće definiše količina, ali je i kvalitet često presudan. On je vrhunski, a poruka da vodite računa o kvalitetu može Vašem klijentu da bude od presudne važnosti. U našoj štampariji za obeleživače nudimo posebno veliki izbor dizajna, ideja i slika. Neka naša štamparija za obeleživače učini ono što i oni za Vaš imidž – pomognu da izgradite ime pažljivog i profesionalnog poslovnog saradnika i privatno, osobe čija će se pažnja duboko urezati u sećanje dragih ljudi.

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90