x
X

Brošure trifold

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Štampa u punom koloru
  • Varijante za savijanje
  • Više veličina

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa brošura

Mnoge kompanije imaju takav asortiman proizvoda i usluga, koji ne može biti predstavljen na reprezentativan način, ukoliko same nemaju štampane brošure kao svoju marketinšku podršku. Ako želite da na jednostavan, ali efektan način, prezentujete svoje usluge ili kompaniju, izrada brošura je pravi izbor za Vas. Uz pomoć brošura imate mogućnost da potencijalnim klijentima predstavite mnogo više informacija o onome što nudite u odnosu na neki drugi vid reklame, jer se radi o jednostranoj ili obostranoj štampi, i to za dosta manje novca u odnosu na neki drugi vid reklamiranja. Putem štampane brošure klijent ima priliku da se bliže upozna sa proizvodom ili uslugama koje želite da im predstavite. Zaposleni u našoj štampariji u Beogradu najbolje razumeju koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, izbora papira za štampu, i samog kvaliteta izrade brošura. Mogućnosti je zaista mnogo, počev od izbora papira do dizajna brošure. Možemo ih štampati u dimenziji koja vama najviše odgovara a Vašu novu brošuru možemo saviti i na neki od načina koji Vama najviše odgovara. Ukoliko nemate do kraja izdefinisanu ideju kako bi Vaša štampana brošura trebalo da izgleda, profesionalni tim naših dizajnera rado će Vam se staviti na raspolaganje. Pored toga, sada imate priliku da sami kreirate izgled svoje brošure uz pomoć jedinstvenih šablona koje nudimo na našem sajtu, i to potpuno besplatno. Budite sami svoj dizajner. Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija vezana za štampu, dizajn ili bilo šta drugo što Vam predstavlja nedoumicu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi smo tu da odgovorimo na svako Vaše pitanje ili zahtev. Standardni formati su A3, A4 i A5, a najčešće se štampaju na 170-gramskom papiru. Štampa brošura vrši se obostrano, osim ako nije drugačije naglašeno. Savijaju na nekoliko načina - preklop na pola ili na tri dela. Cena štampanja brošura zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i samih materijala koji se koriste pri njihovoj izradi.Neka naša štamparija za brošure učini ono što i one za Vaše poslovanje – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet i uvek budete profesionalni i prepoznatljivi.

  • Papir 130g

    Deblji papir sa sjajnom, saten završnom obradom, za sjaj i zivopisnije boje. Papir je od prirodno održivih materijala, sa 10% recikliranog materijala u sastavu.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90