x
X

Baner Cerada

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna štampa
  • Otporna na vetar i atmosferske uticaje
  • Po potrebi ojačane ringlicama

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Baner cerada

Štampa na vinil banerima ili klasičnim ceradama je nešto što je do skoro bilo vezivano samo za kamione, ali su baner cerade pronašle svoj put ka izložbenim prostorima na otvorenom, pa nihovu primenu možemo videti na ski stazama, sportskim terenima, izložbenim manifestacijama poput sajmova i slično. Štampanje baner cerade u punom koloru već dugi niz godina je jedna od naših uobičajenih delatnosti. Nakon štampanja baner cerada, pripremamo ih za montažu. Najčešće radimo štampu na ceradi tipa cross wind, koja je otporna na vetar i atmosferske uticaje. Baner možemo da ojačamo na ivicama i stavimo mu ringlice kroz koje se provlači kanap ili sajle, a sve u zavisnosti od potreba klijenta. Ringlice mogu biti raspoređene na svakih 20cm, a mogu biti samo i na ivicama. U zavisnosti od cerade štampa se u punom koloru ili u crno beloj tehnici, ukoliko klijent to izričito zahteva. Materijal je sam po sebi vrlo čvrst i postojan, tako da je i štampa otporna na sve atmosferske uticaje, imajući u vidu da je sama po sebi sastavljena od dugotrajnih pigmenata koje su osim vlage otporne i na bleđenje boje pod uticajem UV zraka. Svoju primenu, tako, cerade nalaze na raznim manifestacijama koje se odvijaju van zatvorenih prostora, pa može da se koristi kao reklamni baner, brendiranje firme, tako da je razvučena na stubovima i vrši funkciju ograde na auto placevima, ali i kao scenska koreografija. Kvalitet naše digitalne štampe je vrhunski, a poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori koliko ulažete u svoj marketing, iskazujući time poštovanje njemu, jer svaki detalj Vaše prezentacije u javnosti govori o celokupnoj slici koju klijent stvara o Vama. Osoblje našeg All In One Copy Centra će Vam pomoći od inicijalnog dizajniranja do završnih detalja dorade kako biste na kraju dobili cerade upravo skrojene po Vašoj meri i želji. Neka naša štamparija za cerade učini ono što i one za Vas – pomognu da brendirate jak vizuelni identitet svoje kompanije i uvek budete prepoznatljivi i poštovani.

  • Crosswind livena cerada

  • Ringlice

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90