x
X

Flajeri

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • U tri dimenzije
  • U offset i digitalnoj štampi
  • Jedostrani ili obostrani

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa flajera

Atraktivnim dizajnom, pažljivo odrađenom pripremom flajera za štampu, probranim informacijama i pažljivom distribucijom, izrada flajera će Vašu reklamu učiniti više nego efikasnom. Izrađujemo ih u klasičnim dimenzijama: A6 (105x148mm), A5 (148x210mm) i A4 (210x297mm), najčešće u offset i digitalnoj štampi, a u zavisnosti od tiraža na papirima gramature od 115 do 300 grama. Najčešće zastupljena opcija su papiri od 135 i 170 grama. Mogu biti jednostrani ili obostrani. Na zahtev klijenta mogu se saviti na pola ili na tri dela. Njih obično ne prati ni uobičajena plastifikacija nakon digitalne štampe, jer sunajčešće namenjeni masovnom reklamiranju, a plastifikacija značajno utiče na cenu. U našoj štampariji u Beogradu imamo stručan tim profesionalnih i kreativnih dizajnera koji su već stvorili dizajnirane flajere za razne usluge i proizvodne procese, ali su spremni i da urade pripremu za štampu po želji klijenta. Pravljenje letaka, tj. flajera samostalno je originalan način da svojoj reklamnoj poruci dodate lični pečat. Na sajtu možete izabrati između velikog broja motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Program za pravljenje flajera se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Samostalno dizajnirani flajeri pružiće snažniju ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Ako i dalje niste sigurni kako napraviti flajer, na raspolaganju su Vam naši dizajneri koji Vam svojim sugestijama, kreativnoću i iskustvom mogu biti od velike pomoći, ali na nenametljiv način. Cenu flajera najčešće definiše količina, ali je i kvalitet često presudan. Takozvani „flajeri za dinar“ dostupni su ukoliko je zadata količina u odnosu na kvalitet flajera značajna.

  • Papir 135g

  • Papir 170g

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90