x
X

Katalozi digitalna 24h

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Katalozi digitalna 24h

Za sve one čiji tiraže ne broje hiljade i teže brzoj i kvalitetnoj izradi kataloga i sličnih formi, digitalna štampa je najbolje rešenje, koje se odlikuje brzinom i kvalitetom. Katalozi štampani digitalnom štampom su gotovi u roku od 24h i to direktnom štampom u boji, jednostranom ili obostranom štampom sa elementima dorade kao što su bušenje, savijanje ili bigovanje, bušenje i sl. Sami katalozi se mahom sastoje od nekoliko stranica koje mogu biti na papiru različite gramaže, a glatke strukture. U zavisnosti od samog broja strana, ali i gramaže papira, se preporučuje vrsta poveza. Katalozi koji su neophodni da budu realizovani za 24h, a imaju manje od 30 listova preporučujemo povez žičanom spiralom koja će obezbediti postojanost i osigurati kvalitet dalje - obezbeđuje i rotaciju strana za gotovo 360 stepeni, dok za kataloge većeg obima preporučujemo uvek meki povez koji katalogu daje elegantniji izgled i profesionalnu notu.

  • Papiri

    Korice se rade na 250g papiru, unutrašnji listovi mogu biti na 130g ili 170g papiru.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90