x
X

Kolor ID kartice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa na ID karticama

PVC kartice sa štampom, takozvane kolor ID kartice se prave od tanke plastike na kojima se vrši štampa u punom koloru, metodama termo i UV štampe. Za ID kartice štampanje se vrši veoma lako, potrebno je samo da nam dostavite Vašu originalnu ideju, odnosno, zamisao njenog vizuelnog izraza. Najčešće su to logotipi i boje kompanije, ili, ako je reč o nekom događaju kao što su konferencije, najbolje je odabrati boje i sam dizajn koji u potpunosti odgovara ostalom štampanom materijalu za samu konferenciju. Često ih veliki prodajni ili uslužni lanci poklanjaju svojim klijentima, u vidu kartice za popuste, što su, u stvari, plastične kartice sa štampom, tako da je dugotrajnost štampe na karticama od izuzetnog značaja, što mi u All In One Print Centru u Beogradu dobro razumemo, te se trudimo da opravdamo ugled kompanije koje uvek i u svakoj prilici označava kvalitet. Štampanje na karticama se može vršiti jednostrano, ali najčešće je u pitanju obostrana štampa, koja podrazumeva embosiranje slova ili brojeva, zlatnom, srebrnom ili nekom drugom upečatljivom bojom, a tome dodajemo i specijalne efekte. Takođe, u svoju ponudu smo uvrstili i CIP kartice RFID, sa zaštitom i enkripcijom. Specijalna tehnika štampe na PVC foliji dozvoljava apsorpciju boja u savršenoj meri, što podlogu čini vrlo otpornom, a boja ostaje postojana i sveža i pored svih atmosferskih uticaja poput UV zračenja, vlage, izuzetno niskih temperatura i slično. Sjajan tim profesionalaca iz oblasti dizajna rado će Vam svojim iskustvom i profesionalnošću pomoći prilikom realizacije Vaših osnovnih ideja i obezbediti brzu i kvalitetnu izradu. Kod nas se prvenstveno vodi računa o kvalitetu i postojanosti digitalne štampe, što je garancija da će, na primer, plastične vizit kartice ili vip kartice sa štampom, ostvariti svoju, pre svega marketinšku, namenu. Za loyalty kartice štampa se po kvalitetu ni po čemu ne razlikuje od prethodno pomenutih, ali je za njima sve veća potražnja među našim dugogodišnjim partnerima. Naša štamparija za kartice sprema posebne pogodnosti, Vaše je samo da date svoj predlog, i uz našu sugestiju i iskustvo stvorićemo kartice vrhunskog kvaliteta, štampe i materijala, na kojima konkurencija može samo da Vam pozavidi. Za dodatne informacije pozivamo Vas da posetite našu veb stranicu na kojoj ćete naći kalkulator za Vašu specifikaciju, kao i program za samostalno dizajniranje, u kom je već uneseno nekoliko standardnih predloga koje možete modifikovati u skladu sa svojim potrebama i namenama.

  • Kartica

    Plastika, debljina: 0,76 mikrona, bela, neprovidna. Dimenzija 85x55mm

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90