x
X

Memorandumi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • A4 ili A5 formata
  • 80,gr papir
  • Jednostrani ili obostrani

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Memorandumi

Memorandum firme je pored logotipa, samog imena i prepoznatljivosti, sastavni deo vizuelnog identiteta Vaše kompanije. Za memorandum, izgled je definisan osnovnim podacima firme i njenim logotipom. Najčešće se štampaju na ofset papiru, ali se mogu raditi i na specijalnim papirima ukoliko naručilac to zahteva. Memorandum firme predstavlja papir A4 ili A5 formata, na kome se nalaze osnovni podaci Vaše kompanije (logo i pun naziv, adresa, PIB, matični broj, kontakt telefon, internet stranica, itd.). Štampanje memoranduma vrši se na 80-gramskom papiru, jednostrano ili dvostrano. Osnovno pravilo svake profesionalne međukorporacijske komunikacije podrazumeva originalan, jasan i profesionalno urađen memorandum. Ako niste sigurni kako bi tačno trebalo da izgleda Vaš memorandum, primer možete pronaći na našem sajtu, ili dođite do nas lično i zajedno ćemo, na licu mesta, doneti odluku o konačnom izgledu svakog detalja pre pripreme za štampu memoranduma. Zaposleni u našoj štampariji u Beogradu najbolje razumeju koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna memoranduma, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Takođe, nešto čime se zasigurno izdvajamo jeste kvalitet, brza izrada i konkurentna cena. Ona zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i materijala. Ukoliko Vaše poverenje i ideju prepustite nama i našoj realizaciji, zasigurno ćete biti prepoznatljivi i reprezentativni kako među Vašim komitentima tako i među Vašim konkurentima. Neka naša štamparija za memorandume učini ono što i oni za Vas – pomognu Vam da izgradite jak vizuelni identitet kompanije i da uvek budete prepoznatljivi i originalni.

  • Papir 80g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90