x
X

Dukserice direktna digitalna štampa

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna digitalna štampa na duksevima

Direktna digitalna štampa na duksevima je poslednja reč tehnologije. Naša štamparija za direktnu digitalnu štampu na duksericama i drugim pamučnim predmetima, poznata je po najbolje opremljenom mašinskom parku u regionu i šire, čime se izuzetno ponosimo. Samim tim, u mogućnosti smo da u vrlo kratkom roku proizvedemo dukserice s digitalnom štampom vrhunskog kvaliteta, a zadovoljstvo konačnim izgledom možemo odmah da Vam garantujemo. Najčešće se ovaj vid štampe vrši na belim pamučnim materijalima. Štampa probija direktno u sam materijal, dajući izuzetno kvalitetnu štampu i savršen otisak, koji se ne pod rukom ne razlikuje od dela materijala na kom nije izvršena štampa. Ova metoda vrlo se lako izvodi, a otisak je izuzetno otporan, kako na povišene temperature, tako i na mašinsko pranje, jer je ovaj način štampe vrhunska tehnologija koja je najkvalitetnija poznata u današnje vreme. Na tamnijim materijalima koristi se prajmer koji fiksira boju, što takođe daje savršen otisak, međutim, za razliku od svetlih tekstila deo koji ima aplikovanu boju se pod rukom oseća drugačije od neaplikovanog. Kod direktne digitalne štampe dukseva cena je lako proverljiva u našem programu za dizajn i kalkulaciju cena. Naime, iznad samog opisa proizvoda i vrste štampe, nalazi se specifikacija Vašeg proizvoda koju sami popunjavate i tako možete pratiti alternaciju u ceni i videti odmah koliko iznosi koja od ponuđenih opcija. Tako razlikujemo jednostranu i obostranu štampu, štampanje na Vašim duksericama, ili na našim, i uklopiti sve to u količine i iznos koji je za Vas prihvatljiv. Ako pogledate malo bolje, videćete da Vam ovaj jednostavni program nudi pregled nekoliko naših, već napravljenih dukseva s digitalnom štampom, među kojima birate onaj koji najbolje prezentuje Vašu zamisao. Ukoliko, pak, imate više vremena, napravite svoj dizajn i tako urađenu pripremu za štampu u odgovarajućem formatu upload-ujte na našu veb stranicu i pogledajte kako će da izgleda ako se odlučite za takvu vrstu štampe. Ukoliko Vam se ni ovaj predlog ne svidi, kontakirajte naš tim dizajnera. Oni će svakako, rukovođeni Vašim inicijanim idejama, dati dobar savet, uraditi pripremu za štampu, a uz Vaše vođenje i osmisliti idealan dizajn na duksericama s digitalnom štampom, po Vašoj meri i ukusu. Naša štamparija za direktnu štampu na duksericama nudi, kao što vidite, veliki izbor opcija, a možete izabrati mogućnost onlajn poručivanja dukseva. Za koju god varijantu da se odlučite, možete platiti karticom ili pouzećem, kada se roba isporuči na Vašu datu adresu, a rok isporuke je do dva dana na teritoriji Srbije, ponekad čak sve može da bude gotovo u jednom danu. Ponosni smo na našu efikasnost i profesionalnost, ali Vas pozivamo da nam poklonite svoje poverenje i sami se uverite u to.

  • Crna

  • Crvena

  • Plava

  • Siva

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90