x
X

Vizit karte

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 300 gr.papir
  • Jednostrana ili obostrana štampa
  • Veliki broj već osmišljenih modela

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Vizit karte

Vizitkarte štampamo obično na 300-gramskom papiru (premium, rebrasti i kundžuk) sa ili bez plastifikacije, jednostrano ili obostrano. Štampanje vizit karti vrši se na klasičnom kartonu ili na ekskluzivnijim premaznim papirima. Vizit karte dimenzija 90mm x 50mm su najtraženije, međutim, izrađujemo ih i u formatu 85mm x 55mm, po izboru naručioca. Izrada vizit karti daje mogućnost štampanja na klasičnom kartonu, ali cenu vizit karte mogu da uvećaju ekskluzivniji materijali kao što su premazani papiri i slično. Vrsta štampe u ponudi za klasične kartice je 4/0, 4/1, i 4/4. Štampanje vizit karti u Beogradu u našoj All In One Copy Center štampariji obuhvata veliki izbor tehnika, boja, motiva, logo-a ili natpisa po želji, a klijent sam bira motive, boje, slike, veličinu ili font slova, u mnoštvu velikog izbora ponuđenih. U štampariji ćete dobiti veliki broj prethodno osmišljenih, već gotovih modela, među kojima možete da izaberete onaj koji Vam se najviše dopada, tako da možete da birate nijanse, transparentnost, pozadinu, motiv, stil Vaših napisanih podataka, plastifikaciju jednostrano ili obostrano i mnoge druge detalje. Samostalno dizajnirane vizit karte pružiće snažniju ličnu poruku, kojom Vaš klijent ili poslovni partner može lakše da Vas identifikuje. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaše personalizovane vizit karte zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Kod njihove izrade izbor boja je neograničen, a naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite. Ukoliko niste u potpunosti spremni za samostalnu pripremu za štampu, na našem sajtu naći ćete program za pravljenje vizit karti koji je jednostavan za snalaženje. Ukoliko su u pitanju značajne količine, cena standardnih vizit karti može biti značajno manja. Osim iskustva, sjajne i kvalitetne tehnologije, na našoj strani su i svi ostali ključni faktori: kvalitet, brzina, usluga i cena.

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90