x
X

Majice sa digitalnim vezom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
 • Kvalitetan vez
 • Dugotrajan otisak
 • Luksuzno rešenje

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Digitalni vez na majicama

Digitalni vez na majicama u Beogradu u našim prostorijama se izvodi s posebnom pažnjom. Digitalni vez vrši se i na predmetima kao što su kačketi, peškiri za hotele, otirači, etisoni i tepisi. Verovatno ste primetili razliku između ugostiteljskih objekata kao što su hoteli, svečane sale, restorani i slično koji imaju svoj logotip izvezen na ovim predmetima i onih koji to nemaju. Psihološki momenat da je u nekom hotelu sve personalizovano, i to ovom, vidno primetnom vrstom štampe, Vam odmah šalje poruku da je to kompanija koje ulaže u sopstveni marketing i promociju, ali i kvalitet sveg svog inventara. Tako, kad je reč i o majicama, ovaj tip izrade je vrlo upečatljiv, a ujedno i izuzetno kvalitetan. Naša štamparija za majice s digitalnim vezom ima poseban program ponude, upravo zbog same specifičnosti koju izaziva 3D efekat na finalnom proizvodu koji ste poručili. Zbog toga pogledajte već urađene predloge štampanja majica digitalnim vezom i uverite se koliko je vremena i kreativnosti uloženo u njihovu izradu. Tu možda možete da pronađete ono što ste i sami zamišljali, pa tako skratiti i sebi i nama put do poručivanja majica s vezom online. Kvalitet majca s digitalnim vezom mora da bude visok, jer sam materijal (tekstil ili pamuk) mora da bude kvalitetan, kako bi se procedura, koja je inače sporija nego kod ostalih tipova štampe na majicama, izvela besprekorno. Poznato je da mi tome težimo, tako da vršimo i veoma temeljnu pripremu za štampu, u smislu dizajna, uz pomoć naših stučnjaka iz te oblasti. Cena majica s digitalnim vezom najčešće ne varira, kao što je to slučaj s ostalim metodama štampe u našoj digitalnoj laboratoriji, upravo zbog same fiksne cene izrade programa za dizajn. Opcija sa digitalnim vezom najviše se poručuje za ambleme i logotipe, te je isplativija na količinama preko 20 i više komada. Kad je reč o samim logotipima, većina kompanija ih ima urađeno u odgovarajućem, vektorskom formatu, te je dovoljno samo da ih učitate u naš program za izradu dizajna i kalkulaciju cena. Tu ćete odmah videti kako Vaš amblem ili logo izgledaju na samom predmetu, te ako ste zadovoljni možete da pređete na opciju poručivanja. Ono što nas takođe razlikuje od većine ostalih konkurenata na tržištu je što odmah možete da vidite konačan iznos, te samu količinu prilagodite cifri koju ste za ovaj vid marketinga predvideli, s uključenim PDV, tako da nema nikakvih skrivenih troškova. Prateći savremene trendove, uveli smo mogućnost plaćanja e-bankingom na naš račun, ali tu su i opcije virmanskog plaćanja, plaćanja svim karticama, Pay Pal-om ili plaćanje kurirskoj službi po preuzimanju robe koju Vam dostavljamo na kućnu adresu. S naše strane činimo sve što je u našoj mogućnosti da maksimalno olakšamo klijentima dolazak do poručenih proizvoda u najkraćem mogućem roku.

 • Bela

 • Crna

 • Bež

 • Siva

 • Žuta

 • Zelena

 • Rojal plava

 • Narandžasta

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90