x
X

Fudbalski dresovi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Dresovi sa stampom

Kada su u pitanju kolor print dresovi Beograd nudi nekoliko različitih opcija, ali ako želite vrhunski kvalitet, naći ćete ga u All In One Print Centru, digitalnoj štampariji koja je s godinama izgradila reputaciju kompanije koja grantuje kvalitet i ne pristaje ni na šta manje od toga. U mogućnosti smo da proizvedemo dizajnirane dresove, po karakteristikama kupca, a pod tim ne mislimo samo na gornji deo dresa, već i na donji. Potpuno razumemo da dresovi ne služe samo za ukras, već da mnogi poštovaoci sporta kojim se rekreativno bave, prilaze svemu vezano za njega s posebnom pažnjom. Bez obzira da li štampae dresove za svoj klub, za grupu prijatelja s kojim se rekreativno bavite sportom, ili za poklon nekom dragom, prići ćemo izradi dresova u punom koloru s istom pažnjom i posvećenošću. U slučaju kolor print dresova, kompletna štampa se radi postupkom sublimacije na dresove, tako da štampa može da ide preko kompletnog dresa, kako gornjeg, tako i donjeg dela. Kolor print dresove onlajn možete da naručite u samo nekoliko klikova. Ukoliko na našem sajtu pronađete odgovrajuće grafičko rešenje dresa koje Vam se dopada, poručite ga i u roku od dva dana ćemo ga isporučiti na kućnu adresu bilo gde na teritoriji Srbije. Takođe, ne brinite o uslovima plaćanja. Prihvatamo sve kartice, a imamo i opciju plaćanja pay pal-om. Cena kolor print dresova navedena je u našem programu za računanje iznosa Vaše porudžbine, a baš na tom mestu možete da unesete sve karakteristične parametre vezane za štampu dresa po Vašem izboru. Iznos se razlikuje u zavisnosti od količine, potrebe za komplet dresovima ili samo gornjim delom, od toga da li je u pitanu jednostrane ili obostrane štampa i tako dalje. Kad je reč o količini, ova vrsta štampe pogodna je za manje porudžbine. Ako ste prethodno već sami osmislili svoj dizajn i uradili neophodnu pripremu za štampu, ovaj program Vam nudi mogućnost da ga učitate onlajn i vidite kako će izgledati takva štampa na samom dresu. Svakako, kod nas možete da ostvarite sve što ste poželeli, tako da je jedino ograničenje Vaša kreativnost i mašta. Sve što zamislite mi možemo da izvedemo,i isporučimo Vam u visokom kvalitetu i rekordnom roku. Hvala na poverenju koje nam poklanjate, a mi ćemo se i dalje truditi da ga opravdamo i svaki dan postajemo još bolji.

  • Način izrade

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90