x
X

Drveni cenovnik

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Ekološki proizvod
  • Otporan na sve
  • Inovativan

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Drveni cenovnik

Drveni cenovnik za restoran je novi hit u svetskoj restoranskoj ponudi, pre svega zbog svesti o biorazgradivim materijalima. Kako je drvo prirodni materijal, ovi cenovnici najčešće se nalaze u etno restoranima, ali i u svim ekološki svesnim restoranima koji vode računa o održanju životne sredine. Upečatljivi cenovnici nezaobilazni su deo usluge restorana koji dosta govori o pažnji koju restoran pridaje vizuelnom efektu elegancije kojima tretira svoje goste. Drveni cenovnik je originalno i istovremeno, praktično rešenje za Vaš restoran jer je praktično neuništiv. Osim toga, takav cenovnik pogodan je za sve bašte restorana jer je otporan na sve atmosferske prilike i ne može se lako oštetiti. Najsavremenija štampa na drvenim cenovnicima omogućava da se utisne sve što poželite, i štampa prodire u samu teksturu drveta, što je čini otpornom i dugotrajnom. Prilikom izrade cenovnika, na odabranoj drvenoj površini možemo štampati Vaš logotip, odnosno naziv Vašeg restorana ili, ukoliko želite nešto originalnije, što će Vas bolje predstaviti i pomoći učvršćivanju Vašeg vizuelnog identiteta, u dogovoru sa našim dizajnerima možete osmisliti kompletan dizajn Vašeg cenovnika. To Vam omogućava da i pre same štampe vidite kako će on izgledati nakon izrade, i eventualno se predomislite i napravite određenu izmenu. Zaposleni u našoj štampariji u Beogradu najbolje razumeju koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade menija, tim pre što, bez obzira na kvalitet samog drveta, boje utisnute u drvenecenovnike treba da budu dugovečne, Vama svojstvene, i samim tim, prepoznatljive Vašim gostima, kao deo Vašeg brenda. Za sve dodatne informacije možete pozvati neki od naših brojeva telefona, i ljubazno i stručno osoblje će Vam maksimalno izaći u susret.

  • Topola 4mm

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90