x
X

Drveni bookmark

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Drveni obeleživači

Drveni obeleživače izrađujemo do topole da bismo ih naknadno metodom direktne štampe ili laserskog graviranja personalizovali i dali im lični pečat. Iako su obeleživači sveprisutni godinama, pravo osveženje je uvek ponuditi i videti nešto novo, tako da se svet obeleživača proširio drvenom paletom koja može imati svoje posebne oznake, motive i detalje. Zbog velike potražnje za njima, mi u All In One Copy Centru u Beogradu ih izrađujemo u željenoj dimenziji po zahtevu, u veoma kratkom roku, jer je organizacija poslovanja takva da podrazumeva visoku produktivnost. Štampanje drvenih obeleživača se vrši najsavremenijim metodama za štampu, na najboljim materijalima i laserskim mašinama marke Trotec. U našoj štampariji za obeleživače nudimo posebno veliki izbor dizajna, ideja i slika. Neka naša štamparija za obeleživače učini ono što i oni za Vaš imidž – pomognu da izgradite ime pažljivog i profesionalnog poslovnog saradnika i privatno, osobe čija će se pažnja duboko urezati u sećanje dragih ljudi.

  • Topola 4mm

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90