x
X

Inventarske pločice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Inventarske pločice

Inventarske pločice su nezaobilazni deo u svakom objektu i predstavljaju pogodni element za komunikaciju unutar samog objekta. Standardna inventarska pločica sadrži naziv firme, kao i potrebnu numeraciju, dok se ukupan broj tablica najčešće određuje prema broju projektovanih osnovnih sredstava unutar jednog objekta. Najčešći materijal koji se koristi za izradu inventarskih pločica jeste graverska plastika, pored aluminijuma, dok sama boja materijala nije propisana i najčešće se ogleda u kombinaciji srebrno-crna i zlatno-crna. Preporučena dimenzija inventarskog broja iznosi 40x20mm i imaju mogućnost očitavanja bar koda.

  • Graverska plastika srebrna

  • Graverska plastika zlatna

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90