x
X

Izrada stalaka

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Izrada stalaka

Pleksiglas je estetski materijal sa izuzetnom postojanošću i otpornošću na različite vremenske uslove, visoke tvrdoće i visoke transparentnosti. Zbog svojih osobina pleksiglas je odličan materijal za manipulaciju i dalju obradu i kreiranje novih proizvoda. Pleksiglas je upravo zbog toga jedan od najpogodnijih materijala za izradu stalaka. Stalci od pleksiglasa imaju različitu primenu, au sve u zavisnosti od potreba i zahteva klijenata, a između ostalog - najčešća primena stalaka je u ispisu cena, različitih natpisa i objava, ali i cenovnika i različitih vidova rezervacija. Stalci od pleksiglasa se izrađuju različitih dimenzija - formata A4, A5 i A6 kao stalci za flajere, zatim za različite namene i neke od najčešćih se ogledaju u stalcima za vizit-kartice, stalci za olovke, stalci koji su pogodni za plakete, nagrade, priznanja i sl. Stalci se mogu izraditi i po zahtevu samog klijenta.

  • Providni klirit

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90