x
X

Jakne i prsluci

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Jakne i prsluci

Tekstilna ponuda se povećava na dnevnom nivou, jer potražnja to zahteva. Odevni predmeti na kojima se vrši štampa su raznovrsni i zahtevaju različiti postupke. Štampa na jaknama i prslucima se više ne odnosi samo na industrijski svet ili radnu i zaštitnu opremu, već se proširila na svakodnevnu realnost koja uključuje personalizaciju jakne ili prsluka na komad. Pojedinačna štampe jakne ili prsluka je u našim prostorijama moguća kao i štampa u većim količinama. Vrstu štampe preporučujemo spram količine, ali i namene samih odevnih predmeta; da li je jakna radna i ima zaštitnu ulogu, da li su prsluci svetleći/reflektujući ili obični, kakva je tesktura i materijal samih odevnih predmeta itd., to su samo neki od faktori koje uzimamo u obzir prilikom savetovanja pogodne štampe na jakni ili prslucima. Postoji i mogućnost veza na jaknama i prslucima.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90