x
X

Jastuci

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Jastuci

Jastuci sa štampom se rade po vašem zahtevu u potpunosti. Jastuci su bele boje u osnovi, ali mogu biti odštampani u potpunosti ili polovično, odnosno samo deo jastuka. Na jastucima se najčešće radi štampa fotografije ili teksta, ali i kombinacije nisu isključene. Na jastucima se primenjuje sublimaciona štampa, što znači da će vaš otisak biti u ponom coloru i dugog trajanja.

  • Jastuk 40x40cm

    Dekorativni jastuci svih dezena. Izradjuju se na poliesteru 200gr, materijalu koji je izuzetno otporan na habanje. Pune se ekspandiranim kuglicama. Pogodni su kao sastavni deo enterijera u kafićima, restoranima i hotelima sa štampom loga ili dizajnom po želji. Održavanje je jednostavno. Peru se u mašini na 40 stepeni i lako se suše.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90