x
X

Mirišljave jelkice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Jelkice su odlična reklama za svaki vaš proizvod sa neograničenim vremenom za reklamiranje. Kada uzmemo u obzir broj korisnika koji koriste automobile raste svakog dana, a time i prilika za neograničeno i dugoročno reklamiranje koje svakog dana čini vaš brend vidljivim i prepoznatljivim. Jelkice su ujedno i, pored vizuelne dopadljivosti, i prijatan proizvod i za ostala čula pa tako pogodan miris omiljene mirisne note može nečiji dan stalno činiti lepšim. Mirišljave jelkice mogu biti dizajna i oblika koji vi želite, dok i sama mirisna nota može biti po vašem izboru. Najpopularniji mirisi su miris breskve, crvenog voća, limuna, pomorandže i ostalih citrusnih varijanti, ali i miris bora. Mirišljave jelkice mogu biti u boji po izboru, ako i dimenzijama.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90