x
X

Kartonski podmetači

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Kartonski podmetači

Podmetači za čaše su poslednjih godina izuzetno popularan proizvod koji je rado viđen na svakom stolu i u svakoj prostoriji. Pored toga što su praktični, podmetači za čaše su ujedno i izuzetno zanimljiv proizvod koji je idealan za svaku priliku i svaku osobu. Na podmetačima za čaše radimo direktnu štampu što čini otisak bogatim i postojanim. Kartonski podmetači su napravljeni od kombinacije kartona i lepenke i dolaze u pakovanju od četiri komada i na svakom se radi štampa u punom koloru jasnih boja.

  • Karton

    Kombinacija 130g papira i lepenke

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90