x
X

Kliritni ramovi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Kliritni ramovi

Primetna reklama za svaki ćošak i izlog. Ukoliko želite reklamu koja će predstaviti set vaših usluga i proizvoda na način koji će biti ujedno praktičan i elegantan onda su kliritni ramovi ono što ste tražili. Kliritni ramovi se izrađuju po zahtevu klijentu i spram cilja koji žele da postignu reklamom, od čega neretko zavisi i sama pozicija rama, odnosno da li će kliritni ram biti u izlogu poslovnice, ispred same poslovnice, na stolu klijenta i sl. Izrađujemo kliritne ramove zajedno sa opremom za kačenje, tako da se dobija kompletan paket proizvoda spreman za reklamu. Specifičnost kliritnih ramova leži i u činjenici da mogu biti viseći, što je odlično rešenje za prostorije koje imaju izuzetno visoke plafone i veliki prostor. Kliritni ramovi se izrađuju u standardnim i nestandardnim veličinama, formatima i oblicima, a u skladu sa uputstvima samog klijenta i količinom serija. Viseći ili plafon ramovi se zovu i sendvič ramovi, jer su više nego pogodni za postavljanje obostrane štampe čime se formira dvostrana reklamna površina. Između samih kliritnih ramova se nalazi poster, vid štampane komunikacije, koja se po potrebi lako i brzo menja neograničen broj puta. Kliritni ramovi se sastoje od dva kliritna rama u traženom formatu u paketu sa četiri metalna distancera, sa mogućnošću dodavanja metalne sajlice za kačenje samih ramova. Sami kliritni ramovi mogu biti transparentni ili u opal beloj boji u osnovi.

  • Providni klirit

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90