x
X

Kutije za donacije

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Kutije za donacije

Kutije za donacije su doživele veliku primenu u različitim oblastima poslednjih godina, naročito na različitim humanitarnim događajima. Materijal od koga se kutije za donacije najčešće izrađuju jeste preksiglas ili klirit koji je pogodan spram svojih fizičkih svojstava i pogodnosti za dalju obradu. Kutije za donacije se mogu koristiti za različite namene, u vidu donatorskih kutija, kutija za ankete, kutija za različite utiske, sakupljanje različitih ispitivanja, kutije za predloge, nagradne igre, za mogućnost zaposlenja i sl. Kutije za donacije mogu biti stone ili zidne sa posebnim dodacima za kačenje na zid. Veličina postolja ili dodataka može varirati i menjati se od potreba do potreba samog klijenta. Kutije za donacije mogu imati svoje bravice i ključ za dodatnu zaštitu.

  • Providni klirit

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90