x
X

Lasersko graviranje i sečenje koze

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Lasersko graviranje i sečenje kože

Lasersko sečenjekože u Beogradu u digitalnoj štampariji All In One Print Centra vrši se najnovijim Trotec laserskim sistemom koji pravi savršeno precizan rez. Lasersko sečenje kože podrazumeva da laser ne dodiruje sam materijal, tako da je sve čisto, i vrši se bez paljenja i ikakvih oštećenja materijala. Same tehnika je, kao što smo pomenuli, delo sofisticirane tehnologije, koja vrši rezove u koži do 8mm debljine.Kad govorimo o laserskomsečenjukože, cena varira u odnosu na debljinu materijala, vrstu i specifičnu debljinu, a lako možete da utvrdite konačan iznos u odnosu na sve parametre, ako ih zadate našem kalkulatoru cena na preračunavanje. Tu vrlo lako možete da utvrdite koliko smo profesionalni i koliko je naša ponuda transparentna. Laser vrlo jednostavno dopire do svih delova ovog mekanog materijala i to je očiglednije što su komplikovaniji rezovi i deblja koža u pitanju. Ova tehnika koristi se i za nakit i asesoar od kožnih predmeta, ali i za izradu originalnih oblika reklamnog materijala, kao što su privesci, suveniri ili neki drugi marketinški materijal.Lasersko graviranje na koži, s druge strane, je upotreba prefinjene tehnologije u svrhu izrade unikatnih predmeta.Kad govorimo o graviranju kože Beograd se može pohvaliti širokom paletom ponude u celom u regionu, ali najoriginalnija dizajnerska rešenja i predloge za finalni izgled Vašeg originalnog proizvoda, kao i pripreme za štampu naći ćete upravo u našoj ponudi. Pripremu materijala za gravuru na koži vršimo brzo i efikasno, bez obzira da li sami donosite svoj materijal ili koristite naš. Za ovakav postupak, opcije su toliko brojne, da slobodno možemo da kažemo da je samo Vaša mašta granica za njih. Efikasnost i preciznost izrade jedna su od naših prepoznatljivih osobina, jer mnogo znanja, truda, profesionalizma i izuzetno kvalitetne opreme konstantno ulažemo, kako bismo sačuvali i održali upravo ovakvu reputaciju. Cena graviranja na kožise kalkuliše u našem onlajn programu koji je dostupan pored svakog proizvoda ili usluge koje nudimo. Tako konačni proračun Vašeg finalnog proizvoda, a u odnosu na debljinu materijala i samu količinu možete da utvrdite samostalno. Ako Vam, pak, treba savet, nemojte da oklevate i slobodno nam se obratite na neke od telefona koje smo naveli na veb stranici, popunjavanjem upita na našem formularu ili dođite u naše prostorije. Dobićete mnoštvo korisnih informacija kako da Vaš proizvod zasija u svom najboljem sjaju, a da to bude najpovoljnije po Vas.

  • Bela eko koža

    lasersko sečenje i graviranje kože lasersko sečenje i graviranje kože

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90