x
X

Lasersko graviranje stakla

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Lasersko graviranje stakla

Lasersko graviranje stakla se obično koristi za graviranje na čašama, plaketama i ukrasima. Graviranje na staklu vrši se i na okruglim, staklenim predmetima, širine do 22mm. Lasersko graviranje na staklu se najviše koristi za čaše.Lasersko graviranje u staklo u Beogradu u All In One Print Centru vršimo kvalitetnim laserskim sistemima, tehnologijom poslednje generacije, koja vrši gravuru na staklu koja je bila nezamisliva ranije, a koja stvara neverovatan efekat trajne i posebne vrednosti. Kad je gravura na čašama u Beogradu u pitanju, ova vrsta tehnike je najisplativija na duge staze. Čaše s gravurom imajuizuzetnu rasprostranjenost upotrebe, kako za lične unikatne poklone, tako i za marketinške svrhe u vidu promocija i slično. Lasersko graviranje čaša uvek predstavlja malo umetničko delo, koje u saradnji s Vama pravimo, i na taj način prilazimo ovoj vrsti usluge. Lasersko graviranje čaša, tako predstavlja i vrstu biznisa kojim se ova sofisticirana tehnologija koristi za izradu i kasniju prodaju originalnih rešenja za gravuru na čašama, u različitim galerijama, knjižarama i ostalim izložbenim manifestacijama umetničkog karaktera. Cena graviranja stakla u Beogradu varira od kompanije do kompanije, a faktori za njeno formiranje zavise i od vrste materijala, tehnologije, pa i količine Vaše porudžbine. Retko gde, međutim kao kod nas ćete naći sve faktore zadovoljene, bar kad je reč o kreiranju idealnog finalnog proizvoda. Razlog za to je pre svega činjenica da mi velikiznačaj pridajemo pripremi za izradu samih proizvoda koji treba da budu unikatni. Grafičko rešenje, odnosno dizajn, koji se pripremi pre same gravure na staklu, je najvažniji deo samog procesa. Takođe, pažljivo proveravamo i dizajnerska rešenja koja nam Vi dostavljate. Pored svega toga, stručnost naših dizajnera, kao i njihovo iskustvo i originalnost rešenja koja imamo već pripremljene u ponudi, postali su jedan od našeg poslovanja po kom smo prepoznatljivi u odnosu na konkurenciju. Sve navedenopredstavlja vrhunski kvalitet i odgovornost poslovanja kojim se izuzetno ponosimo. Cena graviranja na staklu je lako proverljiva na sajtu print.rs, u online kalkulatoru cena, koji se nalazi pored samog opisa usluge koju želite.

  • Lasersko graviranje stakla

    Maksimalne dimenzije stakla 60x30cm, debljina 10cm. Maksimalne dimenzije stakla su 50x30cm, debljina 10cm. Može da se gravira mirror (slika u ogledalu).

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90