x
X

Lasersko markiranje metala

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Lasersko markiranje metala

Lasersko graviranje metala je nova tehnologija koja je zamenila klasično mehaničko CNC graviranje. Brzinom koja je 100 puta veća od klasičnog CNC graviranja, dobijamo gravuru u metalu u različitim nijansama i bojama. Markiranje metala radimo galvo laserima iz TrotecProMarker 300 serije, koja trenutno pruža najbolji otisak na svetu, s mogućnošću rotacionog graviranja okruglih i oblih predmeta.Postoje mnoge vrste primene lasera u prerađivačkoj industriji metala, i uglavnom podrazumevaju lasersko rezanje, lasersko graviranje, ali i lasersko zavarivanje. Pomenutim razvojem laserske tehnologije koja se znatno menjala godinama, sve više korisnika u metaloprerađivačkoj industriji je počelo da shvata značaj korišćenja ovako prefinjene tehnologije, koja bez kontakta vrši graviranje metala i njegovih prerađevina, odnosno legura, stvarajući jedinstvene i odlične performanse, kao i visoku efikasnost laserskog graviranja metala. Beograd ima ne tako bogatu ponudu kad je reč o ovoj vrhunskoj tehnologiji poslednje generacije, međutim lasersko markiranje metala u Beogradu vrši se najčešće na laserima prethodne generacije, koji su takođe kvalitetni za lasersko markiranje metala, ali nisu efikasni kao serija 300 koja se nalazi u našoj digitalnoj laboratorijiAll In One Print Centra. Gravura u metalu ili markiranje na metalu je fini proces obrade bez kontakta s površinom koja se obrađuje. S obzirom na način obrade, jasno je da se sirovina na kojoj se radi u potpunosti iskorištava, te obrađene komponente nemaju nikakvih deformacija. Graviranje aluminijuma vezuje se uglavnom za velika postrojenja i automobilsku industriju gde nalazi svoju najširu primenu, dok je graviranje mesinga nešto što ima veću primenu u domaćinstvima. Naime, ovi materijali služe za izradu pribora za jelo u svom najširem smislu, ali i reklamnih predmeta poput privezaka i slično. Tako graviranje čelika najviše srećemo u izradi noževa i delova određene opreme za koju je važno da ne rđa. Svaki proizvođač posuđa, automobila ili opreme za domaćinstvo bilo koje vrste, može da utisne naziv svoje kompanije ili logotip na posuđe, i tako na njemu ostavi trajan trag, koji će, u slučaju dugovečnosti ovih proizvoda kako se i očekuje, biti večna reklama. Navedeno naravno važi i za graviranje mesinga. Cena graviranja na metalu se lako utvrđuje na našoj veb stranici gde vrlo lako možete da proverite koliko može da Vas košta finalni proizvod u našoj izvedbi, a u odnosu na količinu, površinu koja se obrađuje, kao i materijal. Naš sajt ima program koji je vrlo jednostavan za upotrebu i u koji možete da unesete specifikaciju Vašeg proizvoda i u realnom vremenu saznate koliko bi Vas to koštalo.

  • Aluminijum

    Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90