x
X

Lasersko sečenje i graviranje drveta

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Lasersko sečenje i graviranje drveta

Lasersko sečenje drveta u Beogradu u našoj digitalnoj laboratoriji vrši se novim Trotec laserskim sistemom koji daje savršen rez. Laser pri samom sečenju drveta pravi lepu mahagoni boju na ivicama sečenja, a bez paljenja samog materijala. Upravo zbog specifičnosti same tehnike i traga koji ostavlja, toplo preporučujemo lipu ili sličan materijal do 4mm debljine, a bez čvorova. Kad je reč o laserskom sečenju drveta cena je lako proverljiva na našem sajtu, gde možete jasno da vidite da smo povoljniji od konkurencije, i koje sve mogućnosti nudimo, a u odnosu na količinu i materijal koji se koristi. Za graviranje na drvetu nije presudna sama njegova debljina, niti kvalitet materijala, upravo zbog toga što laser u različitim dubinama gravira drvo i rasterske slike, tako da se dobija izuzetno čist i jasan otisak.Graviranje u drvetu posebno je popularno poslednjih godina u smislu izrade reklamnog materijala (gravura na drvetu: privesci, suveniri, drvene vizit kartice, makete predmeta od drveta i tome slično). Lasersko graviranje na drvetu je proces korištenja vrhunske tehnologije u svrhe izrade predmeta trajne vrednosti. Sam proces je čista i brza obrada materijala laserskim snopom, odnosno bez dodira drveta i mašine. Kad je reč o graviranju drveta Beograd ima najveću ponudu u regionu, ali malo gde kao u našem All In One Print Centru ćete naići na takav splet originalnih ideja, dizajnerskih predloga, ali i grafičkih rešenja za pripremu materijala za graviranje, i sve to u neverovatno kratkom roku, jer je ekonomičnost i efikasnost, u smislu stavljanja klijentovih potreba na prvo mesto, primarna ideja vodilja od kad postojimo. Cena graviranja na drvetu formira se u odnosu na brojne faktore Vaše konkretne specifikacije. Ne oklevajte da nas pozovete i uverite se da smo u odnosu na našu konkurenciju povoljniji i efikasniji. Ukoliko želite da vidite koliko bi Vas koštala naša usluga, a u odnosu na materijal, količinu i konkretnu ideju koju želite da realizujete, posetite naš sajt i unesite poznate parametre u naš kalkulator cena, gde možete proveriti koliko se Vaša ideja i naš stručni rad u zbiru uklapaju u Vaš predviđeni budžet. Mi takođe uvek možemo da Vam izađemo u susret, pa ćete dobiti pregršt informacija o tome koje rešenje Vam je najisplativije u smislu količina, samih proizvoda i dizajna, a u odnosu na cilj koji želite da postignete izradom svog finalnog proizvoda.

 • Topola 6mm

  Gravura, prosecanje, CMYK stampa i CMYK + bela štampa

 • Topola 3mm

  Gravura, prosecanje, CMYK stampa i CMYK + bela štampa

 • Lesonit 3mm

  Gravura, prosecanje, CMYK stampa i CMYK + bela štampa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90