x
X

Lasersko sečenje i graviranje kartona

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Lasersko sečenje i graviranje kartona

Naša štamparija All In One Print Centra je u mogućnosti da Vam ponudi lasersko sečenje i graviranje kartona, s izuzetnom preciznošću, čija debljina ne prelazi 10mm.Nova laserska tehnologija koju posedujemo u svom mašinskom parku omogućava graviranje u kartonu brže nego što je to ikada i bilo zamislivo. Ova fina tehnologija vrši sečenje kartona bez fizičkog kontakta između same mašine i podloge na kojoj se radi. Lasersko sečenje kartona i papira najviše se koristi za izradu vizit karti, zatim u primeni šablona za pripremu za štampu, ali ih pronalazimo i u proizvodima široke namene kao što su mirišljave jelkice za automobile. Laserko sečenje kartona i papira se kod nas vrši u izuzetno kratkim rokovima, a u mogućnosti smo da radimo i velike količine, ako Vam je potrebno lasersko graviranje kartona za marketinške potrebe Vaše kompanije. Cena laserskog sečenja kartona zavisi pre svega od debljine podloge na kojoj se radi, ali i količine. Cena graviranja kartona zavisi od toga da li su Vam potrebne i naše dizajnerske usluge, a ukoliko nemate spremljene fajlove za štampu u propisanom formatu. Klijenti uglavnom dolaze s pripremljenim logotipom svoje firme ili fotografijom urađenom u visokoj rezoluciji, ali ako im je potrebno nešto drugo, postoji pregršt ideja u vidu dizajniranih šablona i šara koje su naši profesionalni saradnici iz oblasti dizajna spremili za Vas. Tako lasersko sečenje kartona u Beogradu nikad nije bilo dostupnije u neverovatno kratkim rokovima izrade kao što je slučaj sad. Kad je reč o laserskom graviranju kartona Beograd ima veliki broj štamparija koje vrše takvu uslugu, ali malo koja raspolaže vrhunskom tehnologijom, opremljenošću i stručnim i profesionalnim saradnicima, kao što je to slučaj s našom digitalnom laboratorijom.Svoj proizvod možete i da kreirate u našem dizajnerskom programu koji se nalazi na našoj internet stranici, bez da imate bilo kakvo dizajnersko predznanje. Takođe, ako nam se obratite putem kontakt formulara ili direktno, telefonom ili dolaskom, dobićete mnogo relevantnih informacija o rešenju koje je za Vas u konkretnom slučaju najpovoljnije. Uvek možemo da Vam pomognemo ako nemate konkretno rešenje za dizajn ili imate samo neke generalne smernice u kom pravcu želite da idete, jer imamo mnoštvo već osmišljenih predloga za Vas.

  • Lepenka

    Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90