x
X

Lasersko sečenje i graviranje tekstila

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Lasersko sečenje i graviranje tekstila

Lasersko sečenje i graviranje tekstila je odlično rešenje za ambleme i presvlačenje posebnih delova uređaja. Možemo da radimo sečenje tekstila, kao i graviranje na tekstilu, debljine do 8mm, u vektorskom ili rasterskom obliku. Lasersko sečenje tekstila u Beogradu u All In One Print Centru vršimo najnovijim laserskim sistemom marke Trotec, koji laserski precizno seče materijal praveći oštre ivice bez ikakvog paljenja ili oštećenja tkanine, zato što se obavlja bez kontakta između lasera i tekstila. Stoga je sam postupak čist i precizan. Cena laserskog sečenja tekstila varira u odnosu na debljinu tekstila, ali i vrstu i količinu materijala koji se seče, dok se konačan iznos dobija unosom svih pomenutih parametara, uključujući i dimenzije. Koristeći online kalkulator cena, koji se nalazi pored opisa same usluge, vrlo jedostavno ćete doći do konačnog iznosa, čak pre nego da s nama stupite u kontakt. Na taj način možete da, u realnom vremenu, saznate koliko iznosi Vaša celokupna porudžbina, u odnosu na parametre koje ste sami zadali. Po tome smo, takođe, jedinstveni na ovim prostorima. Laserska tehnika se u ovom slučaju koristi prevashodno u tekstilnoj modnoj industriji, ali i u reklamne svrhe. Lasersko graviranje u tekstilu, često je pomoć mladim modnim dizajnerima koji imaju ideju, ali nemaju još svu tehnologiju da te ideje realizuju. Zato se obraćaju nama, a mi im uvek rado izlazimo u susret, jer volimo da učestvujemo u kreiranju originalnih proizvoda, jer se i sami bavimo time. Kad pričamo o graviranju na tekstilu Beograd ima širok spektar konkurentskih kompanija koje vrše ovakve usluge, ali originalne ideje iskusnog tima dizajnera nisu nešto što lako možete da pronađete na druom mestu. Pripremi fajlova za gravuru na tekstiluobavljamo s posebnom pažnjom, i čak i u situaciji kada imate svoj materijal na koji želite da utisnete gravuru. Ova vrsta usluge ima neograničen spektar dizajna, šablona, ideja, te je, u tom smislu, mogućnost izbacivanja različitih finalnih proizvoda, neograničena. Originalnost i perfekcionizam same izrade jedna su od karakteristika našeg rada kojima se veoma ponosimo, jer iza toga stoji mnogo iskustva, kreativnosti, discipline i moderne tehnologije u koju konstantno ulažemo. Za nas je jedina merna jedinica biti najbolji do sad, kao i stalno podizanje tih visokih kriterijuma koje smo smi sebi zadali. Polazimo od toga da je samo zadovoljni klijent koji se vrati dokaz da smo na dobrom putu. Cena graviranja na tekstilu se takođe lako računa pomoću online kalkulatora koji je postavljen na veb stranici naše kompanije i veoma je jednostavan za korišćenje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90