x
X

Magnetni kalendari

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Magnetni kalendari

Magnetni kalendari su poslednjih godina doživeli veliku popularnost zbog svoje primene, dopadljivosti i vizuelnog efekta. Ovo je bez ikakve sumnje reklamni proizvod koji je podjednako koristan u poslovnom, ali i privatnom ambijentu, tako da je uvek izložen novoj publici koji može videti vaš brend. Magnetni kalendari su montirani na magnetnu foliju koja ih drži bez ikakvog problema na bilo kojoj metalnoj površini, koja je čistih linija i imaju otisak, zahvaljujući direktnoj štampi, kao da gledate u najfiniji karton ili standardni papir. Ovaj reklamni proizv je ekonomičan, dugotrajan i isplativ u potpunosti i u malim i većim serijama.

  • Magnetna folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90