x
X

Tipski stalci od klirita

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tipski stalci od klirita

Kliritni proizvod su u suštini proizvodi od pleksiglasa - materijala koji je jako pouzdan u dugotrajnosti, kvalitetu, transparentnosti i daljoj obradi, zbog čega su uvek prisutni u paleti reklamnih materijala. Pleksiglas je izuzetan materijal za dalju obradu i manipulaciju, kao i kreiranje finalnih proizvoda. Nezamislivo je kreirati stalke od materijala koji nije pleksiglas, upravo zbog svih osobina koje poseduje. Tipski stalci od klirita mogu biti standardnih oblika i dimenzija i za svakodnevne namene u smislu oglašavanja, obaveštenja i sl., tako da su stalci od klirita za rezervacije, oznaku prisustva interneta, dozvoljenog/zabranjenog pušenja, jako česti.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90