x
X

Medalje od metala

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Medalje od metala

Svaki sportski događaj ima određeni set proizvoda bez kojih ne bi bio upotpunjen, medalje su jedan od tih proizvoda. Medalje koje imamo u ponudi, pored medalja od plastike i klirita, jesu od metala. Medalje od metala su time jedan od dugovečnih i personalizovanih proizvoda. Medalje izrađujemo po vašoj pripremi, dok same medalje mogu biti bronzane, srebrne ili zlatne. Pored ovih kvaliteta, medalje možemo napraviti i po Vašoj pripremi, oblika, veličine i boje po želji.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90