x
X

Meko koričenje za knjige

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Pun kolor korice
  • Koričenje binderom

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Meko koričenje za knjige

Meko koričenje je najšire rasprostranjeno kada su u pitanju knjige, pre svega beletristika, ali i neke monografije i druge vrste sličnih publikacija. Tako u radu srećemo zahteve klijenata za koričenjem časopisa, koričenje stripova, svesaka i drugih štampanih dela. Najčešće se korica plastificira, a u našem modernom studiju, koričenja knjiga u Beogradu dobija potpuno novu dimenziju. Nakon što se izvrši priprema za štampu korica, ona se plastificira, te se spaja s knjižnim blokom. Nakon toga se metodom lepljenja povezuje u meki povez i presuje, te otud naziv termo koričenje. Nakon presovanja sledi proces obrezivanja u finalni format. Najčešće se štampaju knjige formata A4 i A5. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaše plastificirne korice zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Kod izrade korica izbor boja je neograničen, a naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite ili donesete gotovo grafičko rešenje. Naš obučeni tim dizajnera Vam može pomoći i oko same ideje ukoliko niste do kraja sigurni kako na najbolji način da predstavite delo koje štampate, svojim idejama, sugestijama i kreativnošću. Odlično razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu knjiga, kao i časopisa, stripova, monografija i sličnih publikacija. Od pripreme za štampu korica do konačne izrade – mekog koričenja, slobodno se prepustite našem profesionalnom timu talentovanih saradnika koji će Vaše ideje pretočiti u opipljivu stvarnost i nećete se pokajati. Sam dizajn korica knjige je nešto čemu mi pridajemo veliki značaj, jer znamo koliko snažan vizuelni efekat može da ima knjiga koja dođe do svog kranjeg korisnika, kada se nađe među poklonima, a kasnije i uspomenama onih koji je čuvaju. Cena mekog koričenja u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Pančevu ili bilo kom drugom gradu je ista. Naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine papira, tehnika poveza, kao i samih materijala. Ukoliko Vam je potrebno koričenje već pripremljenog dizajna, ali nemate vremena da dođete do nas na Palilulu, pošaljite nam fajl ili opišite ideju, a mi ćemo poštom poslati završno meko koričenje na Vašu adresu. Poštarinu plaćate pri preuzimanju robe.

  • Meko koričenje

    Meko koričenje radimo sa papirom od 300 grama koji prvo plastificiramo i umetnutnim knjižnim blokom lepimo pod temperaturom kojom fiksiramo i obrezujemo kako bi dobili savršen knjižni blok.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90