x
X

Metalni upaljači

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Metalni upaljači

Upaljači su postali neizostavni deo reklamnog sveta kada je reč o reklamnim materijalima i predstavljanju jedinstvenog brenda na proizvodima koji su pre svega praktični. U našoj širokoj paleti upaljača možete naći nekoliko različitih modela u varijacijama oblika i pakovanja. Svi metalni upaljači dolaze u svom pakovanju, što utiče na prikaz elegancije i bogatog izgleda proizvoda. Metalni upaljači dolaze i u različitim bojama, a u zavisnosti od modela pakovanje je vrećici ili metalnoj kutiji koja je dodatno zaštićena. Na ovoj vrsti reklamnih materijala radimo najčešće gravuru koja čini ovaj proizvod kompletno elegantnim. Svi upaljači su punjivi, dok se za samu gravuru ili štampu preporučuje obrada površine koja je 2x2cm.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90