x
X

Umnozavanje DVD diskova

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
 • Dve metode narezivanje
 • 4.37 gb podataka ili 7.96 gb podataka
 • Ambalaža po želji

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Umnožavanje DVD diskova

Narezivanje CD nosača podataka u Beogradu u našem All In One Copy Centru vršimo izuzetno kvalitetnom tehnologijom, tako da smo u prilici da izradimo CD ili DVD sadržaje za koje možemo da garantujemo da će kvalitet biti takav, da kopiju nećete razlikovati od originalne verzije. Narezivanje ili umnožavanje diskova radimo u dve metode: automatskim narezivanjem ili fabričkim izlivanjem diskova. Metodu kojom ćemo izvršiti narezivanje diskova određujemo u zavisnosti od količine narudžbe. Možemo narezati i umnožiti sve DVD diskove od 4.37 GB podataka ili Double Layer DVD Diskove sa 7.96 GB podataka. Narezivanje blu ray diskova, kao i bilo kojih drugih vršimo brzo, veoma povoljno i kvalitetno. Naša laboratorija opremljena je najsavremenijim mašinama najnovije generacije, te omogućava realizaciju projekata u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će Vaši digitalno štampani ili rezani proizvodi ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Radni kapaciteti su nam takvi da u toku samo jednog dana možemo da isporučimo do 2000 digitalnih nosača podataka, što nas čini vrlo konkurentnima. Narezivanje na CD posebno je značajno ukoliko su u pitanju konferencije, sajmovi ili prezentacije kompanija različitog tipa, gde se umnožavanje CD-a ili umnožavanje DVD-ja mora obaviti u presudno kratkom roku, zbog toga što se konačan broj učesnika često ne zna do poslednjeg časa. Zbog toga što to razumemo, a i mnogih drugih razloga, od kojih je najznačajniji upravo kvalitet, budite slobodni da se obratite nama i sigurno nećete pogrešiti. Pogledajte cenovnik štampanja na DVD-ju ili CD-u, koji se nalazi na našem sajtu, a za detaljnije informacije u vezi s Vašom porudžbinom kontaktirajte nas telefonom ili putem elektronske pošte. Kvalitet štampanja na diskovima, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, ali i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj štampariji.Nakon narezivanja na CD možemo da Vam napravimo kartonsku kutijicu za CD ili DVD s kompletno Vašom štampom, ili plastičnu kutijicu sa štampanim omotom za DVD ili CD i direktnom štampom na disku, kako biste dobili završen kompletan proizvod. Kod procedure narezivanja CD cena je standardna i nalazi se na našem sajtu, a proverite i uporedite cene narezivanja na DVD s bilo kojom konkurentnom kompanijom i videćete da od kvaliteta, brzine umnožavanja CD-ova pa do cene, sve govori nama u prilog.

 • Umnožavanje diskova

  Diskove umnožavamo u zavisnosti od količine putem dve metode do 500 komada mehaničkim umnožavanjem na duplikatorima a preko te količine automatskim izlivanjem diskova sa kodiranjem segmentar podataka direktno u površinu diska.

 • Cd box

  Klasične CD kutijice od plastike sa providnom prednjom stranom u koju možemo ubaciti dve opcije papira 12x12 cm omot sa štampanom jednom stranom ili knjižicu 24x12 cm presavijenu na pola, obe opcije su dostupne u našim templejtima.

 • Kartonski omot

  Kartonski omot radimo preko količine od 100 komada. Vaš disk boja omot koji je ištampan oko cele površine na kartonu od 300 grama.

 • Štampa na disku

  Direktna štampa na disku putem flatbed tehnologije, savršen otisak u 1440 dpi rezoluciji. Za količine preko 1000 komada štampu radimo offset tehnologijom koja daje isti kvalitet uz povečan sjaj.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90