x
X

Notesi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Notesi

Proizvod koji prati rokovnike po praktičnosti i dostupnosti, bez premca jeste - notes. Notesi su svakodnevni proizvod koji se koristi u svakoj sferi i u svakoj dobi. Proizvod koji staje u svaku torbu. Notesi dolaze u nekoliko dimenzija i boja. Najčešće dimenzije notesa su A5 i A6 sa zaobljenim ivicama, tako da nikada neće poderati tkaninu u kojoj držite notes. Prednost notesa jeste i ležište za olovku sa strane, odnosno držač, kao i džep na poleđini notesa - što varira od modela do modela samog notesa. Na notesima radimo direktnu UV štampu ili lasersku gravuru, a u zavisnosti od zahteva klijenta i idejnog rešenja za samo brendiranje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90