x
X

Okovratne trakice od ripsa

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodaci

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Okovratne tračice od ripsa

Reklamni proizvod koji je prisutan u svakoj kompaniji i na svakom događaju, kao dopadljiv i praktičan detalj. Tračice od ripsa su deo palete tračica kao reklamnog proizvoda. Dugačka površina ostavlja veliku površinu za brending. Tračice od ripsa su jedan od traženijih reklamnih proizvoda zbog svoje praktičnosti i efektivnosti. Ovo je proizvod koji je višestruk, nezamenljiv na konferencijama, različitim obukama, sajmovima, svim festivalima i sl. Tračice od ripsa imaju obično dvostruku svrhu: kao identifikacija, ali i kao marketinško sredstvo zbog prostora koji ostavlja za isticanje slogana, logotipa i imena samog brenda.

  • Okovratna trakica od ripsa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90