x
X

Okovratne trakice od satena

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodaci

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Okovratne tračice od satena

Okovratne tračice od satena su postale izuzetno popular proizvod koji se koristi svakodnevno u svakoj industriji i u različite svrhe. Osnovna namena štampanih okovratnih tračica je da služe kao držač različitih identifikacionih proizvoda kao što su različiti dodaci za identifikaciju, akreditaciju, USB memorije itd. Ukoliko se bavite različitim uslugama koje su u vezi sa direktnim kontaktom sa klijentima, zakonom je regulisano da zaposlena lica moraju imati jasno definisanu i vidljivu identifikaciju zbog čega predmet kao okovratne tračice čini savršen izbor. Okovratne tračice od satena se štampaju tehnologijom sublimacije, ofset i digitalne štampe, a u zavisnosti od dizajna i količine. Sublimacija podrazumeva jednobojni ili kolorni otisak izuzetnog kvaliteta i intenziteta boja, dok sama štampa može biti jednostrana ili obostrana. Tračice imaju dodatak u vidu karabinjera ili šivenja.

  • Okovratna trakica od satena

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90