x
X

Pamučne torbe sa štampom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Brzo i kvalitetno

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Pamučne torbe sa štampom

Svi znamo koliko je plastika pogubna za okolinu i kako se svi brendovi sve više okreću proizvodima koji su manje štetni ili skoro nikako za okolinu i sve više traže alternative koje neće ugroziti standard na koji su navikli i brendovi i potrošači. To je glavni razlog zbog kog je pamučna torba odličan proizvod i izbor. Pamučna torba je proizvod koji je održiv i može se koristiti iznova i iznova. Izuzetno je lagana, retko prelazi gramažu od 0.065kg, a dolazi u nekoliko boja, modela i veličina. Štaviše, postoji i mogućnost izbora pamučnih torbi sa ručkama u različitim bojama. Pamučne torbe sa štampom su odličan proizvod za promociju i vidljivost vašeg brenda. Na samim pamučnim torbama može biti odštampan tekst, fotografija ili prikaz na kome se nalaze i fotografija i tekst, a u maksimalnoj dimenziji 30x30cm. Štampu na pamučnim torbama vršimo digitalnim postupkom ili putem sito štampe, a u zavisnosti od količine, samog printa i krajnjeg efekta koji klijent želi da postigne. Pamučne torbe se štampaju samo u jednoj boji ili u punom koloru.

  • Bela

  • Bež

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90