x
X

Paravani

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Paravani

Paravani predstavljaju pregradni paravan, odnosno print zid koji je u suštini mobilno rešenje za zatvaranje najrazličitijih prostora ili jednostavno pregrađivanje radnog ili životnog prostora. Paravani su idealan proizvod za svaku vrstu uslužnih prostora, kozmetičkih salona, salona za masažu, ali i otvorenih prostora. Samu osnovu paravana čini drveni blind ram na koji se nateže platno u punom koloru. Same dimenzije paravana, kao i broj pregrada su u potpunosti na klijentu. Štampa za paravane se radi na 200 gr poliesteru i može, po zahtevu i potrebi klijenta, biti jednostrana ili dvostrana. Iako se paravani mogu kreirati u dimenzijama spram zahteva klijenta, standardna dimenzija jednog polja je 70x200cm, a broj ukupnih polja se formira spram zahteva klijenta.

  • Poliester

    Pregradni paravan – print zid je mobilno rešenje za zatvaranje ili pregrađivanje prostora , idealno za kozmetičke salone, salone za masažu , open space kancelarije i slične prostore. Osnovu paravana čini drveni blind ram na koji se nateže platno u punom koloru, dimenzije, broj pregrada, motiv su po želji klijenta. Štampa se radi na poliesteru od 200 gr i moze biti jednostrana ili dvostrana. Standardna dimenzija jednog polja je 70x200cm.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90