x
X

Peškiri

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Peškiri

Razvoj tehnologije je omogućio da se proširi i sama ponuda proizvoda na kojima se može radimo neki vid personalizacije, odnosno brendiranja. Vremenom je ta ponuda počela uključivati i peškire na kojima se radnije radila isključivo flex ili flock metoda štampe, dok je danas taj okvir proširen na digitalnu štampu i digitalni vez. Peškiri koje brendiramo su pamučni i nisu nužno naši, već radimo brendiranje i na materijalima samih klijenata.Veličina samog materijala, odnosno peškira nije presudna za samo brendiranje, ali površina koja se brendira varira u zavisnosti od tehnike kojom se peškir brendira. Peškiri personalizacijom dobijaju na originalnosti, jer ne postoji ograničenje u formi, obliku i sl., samog dizajna. Stojimo iza svakog brendinga koji uradimo, ali je neophodno da se materijal pravilno održava kako bi sve što je impregnirano u materijalu i bilo doživotno.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90