x
X

Plakete od klirita

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Plakete od klirita

Primena raznovrsnijih materijala u različitim oblastima je dovela do promene prakse što se tiče i samih plaketa pa se papir proširio i kliritom, kao materijalom koji je postojaniji, isplativiji, a podjednako daje kvalitet i dobar otisak. Plakete od klirita nemaju granicu što se tiče oblika, kao i dimenzija, moguće je uraditi plakete skoro po svakom obliku i dimenziji. Radi automatizacije i bržeg roka izrade, u ponudi imamo tipske ponude plaketa od klirita, ali naša tehnološka i tehnička opremljenost daje prostor za izlazak u susret svakom zahtevu klijenta.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90