x
X

Plastične vizit karte

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Plastične vizit karte

Plastične vizit karte su bez ikakve sumnje dopadljiv, ali i upadljiv promotivni materijal koji čini da ostanete upamćeni, ali i da odmah budete primećeni. Plastične vizit karte mogu biti bele ili u potpunosti transparentne. Bez obzira za koju se opciju odlučite štampa na njima će uvek imati bogat otisak, pun intenziteta boja. Same vizit karte nisu okarakterisane prevelikom debljinom što ih čini pogodnim za svaki džep, ali i svaki drugi prenosiv prostor poput novčanika i sl. Plastične kartice su izuzetno trajne i izdržljive, jer su kreirane od dva lista kristalno čistog PVC-a koji u suštini karticu i štiti i onemogućava habanje. Sama plastična vizit karta se može štampati sa jedne strane samo ili u punom koloru sa obe strane, gde postoji mogućnost personalizacije kartice sa potpisnom trakom, numeracije, ali i pojedinačnih imena.

  • Bele kartice

  • Providne kartice

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90