x
X

Plastifikacija iz formata

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Kvalitetna folija od 125 mikrona
  • A3,A4 i A5 formati
  • Otporan na sve spoljne prilike

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Plastifikacija iz formata

Ukoliko se odlučite za plastifikaciju papira iz formata u Beogradu u našem All In One Copy Centru sigurno nećete pogrešiti. Ovo je najčešća forma plastifikacije, koju radimo isključivo kvalitetnim folijama za plastifikaciju od 125 mikrona. Na isti način vršimo i plastifikaciju kartona iz formata. Plastifikacija papira A4 formata se takođe vrši ovom tehnikom jer automatsko sečenje ostatka folije omogućava upravo one formate koji se najčešće koriste u marketinške, i uopšte, promo svrhe. Folije kojima vršimo plastifikaciju nudimo u standardnim veličinama A3, A4 i A5 formatu, međutim, na zahtev klijenta mogu se seći i na nestandardne formate. Štampani materijal se ubacuje između dve folije, koje se, potom, ubacuju u mašinu za plastifikaciju, koja pod toplotom i pritiskom sjedinjuje plastiku za štampani materijal, dajući joj čvršći oblik koji je otporan na habanje, prosipanje vode, i sve atmosferske prilike. Naša laboratorija je opremljena mašinama najnovije generacije, i samim tim, omogućava nam realizaciju plastifikacije iz formata izuzetno brzo i kvalitetno, što je garancija da će Vaši plastificirani proizvodi ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Uradite laminaciju u vidu plastifikacije, jer će upravo ona obezbediti trajnost Vašeg dokumenta i sprečiti njegovo dalje habanje ili oštećenje. Svi dokumenti koji su zaštićeni ovom metodom plastifikacije su takođe otporni i na UV zračenje, pa samim tim i štampani otisak neće izbledeti, čak i nakon dužeg izlaganja UV zračenju, što je veoma značajna prednost kvaliteta ovakve plastifikacije. Štaviše, imaće pojačan kontrast, te će sam izgled Vašeg dokumenta ili fotografije koju želite da sačuvate od neumitnog zuba vremena biti poboljšan u odnosu na originalni, jer se ovom metodom drastično produžava trajnost ink jet boje. Kvalitet tople plastifikacije, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, ali i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj štampariji. Ukoliko uporedite cene plastifikacije iz formata s bilo kojom konkurentnom kompanijom, videćete da od kvaliteta, brzine izrade, pa do konačne usluge, nama uvek možete da poklonite svoje poverenje.

  • Folija za plastifikaciju

    Plastifikaciju radimo folijama od 100-120 mikrona nemačkih proizvodjača. Folije daje sigurnost vašoj dokumentaciju a pod temperaturom se spajaju sa papirom održavajući kvalitet i otpornost na atmosferske uticaje i habanje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90