x
X

Poklon kutije

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Poklon kutije

Potreba za poklon kutijama se javila u momentu kada su reklamni materijali doživeli svoj procvat. Nekada je bilo dovoljno brendirani proizvod samo pokloniti bez dodatne zaštite, kutije ili nekog pakovanja, jer su pakovanja u najvećoj meri imali predmeti koji su bili izuzetno skupoceni. Međutim, razvoj tehnolohije je omogućio rođenje novih materijala i različitih dizajnerskih rešenja koja su ekonomična i lako uklopljiva sa drugim predmetima ili njima prilagođena, zbog čega su reklamni materijali dobili celokupan paket u vidu sopstvenih pakovanja. Poklon kutije su danas obavezan deo svakog nastupa reklamnog materijala i dodatne vrednosti. Poklon kutije naši klijenti najčešće uzimaju za brendirane USB memorije na kojima štampamo ili graviramo njihov logo. Ipak, neretko je da poklon kutije klijenti biraju za sitnije reklamne proizvode koji predstavljaju njihovo poslovanje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90