x
X

Poliesterske kese

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Brzo i kvalitetno

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Poliesterske kese sa štampom

Poliesterske kese imaju specifičnu strukturu i odlikuju se gustim tkanjem koje ne reflektuje svetlost što ih čini pogodnim za štampu sa jednom bojom ili u punom koloru. Debljina poliesterske kese iznosi 200gr/m2 debljine zbog čega je materijal izuzetno izdržljiv i lako se pere u mašini na 30 stepeni bez tretiranja sredstvima koja se definišu kao agresivna, uključujući i svaku formu izbeljivača. kako bi se ostvarila obostrana vidljivost podjednaka dva dela, koja su spojena, se i štampaju. Kese su izuzetno lagane i prijatne na dodir sa zgodnom ručkom prilagođenoj levacima i dešnjacima. na poliesterskim kesama se najšeće štampaju različiti simboli firmi i različitih proizvoda u nekoliko boja.

  • Poliesterska kesa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90