x
X

Polo majice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Polo majice

Posebnu stavku u svakom poslovanju predstavlja uniforma i na neki način, kako god da zvuči - tekstilno predstavljanje, jer je izbor majica ili majice nekada i presudan za prezentovanje proizvoda ili usluga. Nekada je neophodno izabrati najbolju moguću varijantu koja će odgovarati i zaposlenima i poslodavcima, odabrati materijal koji će biti, pre svega, prijatan za nošenje, mekan na dodir, otporan na različite fleke i tragove, a ujedno i pogodan za različite vidove štampe ili pak veza. Sve to objedinjeno se može naći u polo majicama, koje su godinama pravi izbor kada je reč o praktičnim i reprezentativnim predmetima koji su pogodni za brendiranje. Polo majice su odličan izbor i za letnje i zimske mesece, mada njihova upotreba pretenduje ipak zimskom vremenu. Na polo majicama se najčešće radi vez, zbog njihove teksture i gramaže, koja je uglavnom između 210-215 g/m, sa obaveznom kragnom i krajeva rukava od rebrastog rendera, sa kopčanjem na dva ili tri dugmeta. Mogućnost brendiranja rukava i kragne je uvek opcija i izbor samog klijenta.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90